16 Οκτωβρίου 2014

Ο Αλβανός που θέρισε τους πεζούς δηλώνει επιληπτικός (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο δεύτερος νεκρός αστυνομικός σε λίγες ώρες
Ο Μάριαν Έρβις είναι ο οδηγός του smart που θέρισε τους πεζούς στην Πέτρου Ράλλη, προκαλώντας το αιματηρό τροχαίο που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Ο 27χρονος οδηγός, ο οποίος γεννήθηκε (δείτε το βίντεο)...


... στην Αλβανία, ισχυρίζεται ότι είναι επιληπτικός και ότι έπαθε κρίση την ώρα του δυστυχήματος. Για να επιβεβαιωθούν ή να διαψευστούν οι ισχυρισμοί του θα του γίνουν εξετάσεις.

Στο μεταξύ, αναγνωρίστηκε από τους γονείς της η γυναίκα που ακρωτηριάστηκε και πλέον δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Πρόκειται για μια 24χρονη που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, αφού της έγινε πολύωρο χειρουργείο και έχει μεταφερθεί στην Εντατική διασωληνωμένη, όπως δήλωσε στο Newsit, ο Κωνσταντίνος Πεταλάς, διοικητής του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας.

Σύμφωνα πάντα με τον διοικητή η γυναίκα έχει χάσει το ένα της πόδι και έχουν πληγεί τα περισσότερα από τα ζωτικά της όργανα.

Οι άλλοι δυο τραυματίες είναι στο Τζάνειο. Πρόκειται γαι τον 27χρονο οδηγό και έναν 61χρονο Αιγύπτιο, ο οποίος έχει κάταγμα κνήμης και βραχίονα, όπως δήλωσε στο Newsit, ο Νικόλαος Φαρμάκης, διευθυντής της Γ Χειρουργικής.

Δεύτερη απώλεια για το Σώμα
Στο αιματηρό δυστύχημα στην Πέτρου Ράλλη, έχασε τη ζωή του και ένας αστυνομικός, ο οποίος βρισκόταν στην περιοχή για να παρακολουθήσει ένα σεμινάριο στο Αλλοδαπών. Πρόκειται για τον δεύτερο θάνατο στο Σώμα, μόλις λίγες ώρες μετά τον χαμό ενός αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ στη λεωφόρο Κηφισού.

Με απόφαση του αρχηγού της αστυνομίας, την Πέμπτη και την Παρασκευή, οι σημαίες θα κυματίζουν μεσίστια στα αστυνομικά τμήματα όλης της χώρας σε ένδειξη πένθους για το θάνατο τόσο του 23χρονου αστυφύλακα στο δυστύχημα της Πέτρου Ράλλη όσο και για την τραγική απώλεια του 32χρονου άνδρα της ομάδας ΔΙΑΣ τα ξημερώματα.

Το χρονικό του τροχαίου
Το μικρό αυτοκίνητο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στα 200 μέτρα από το Αλλοδαπών παραβιάζει το κόκκινο, χτυπάει ένα ταξί και στην προσπάθειά του να εγκαταλείψει το σημείο γκαζώνει και χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και τότε αρχίζει το μακελειό!

Παρασύρει αρχικά μια γυναίκα η οποία μόλις είχε κατέβει από το πεζοδρόμιο μαζί με τον σύζυγό της. Από την πρόσκρουση η γυναίκα, αλβανικής καταγωγής, διαμελίζεται μπροστά στα μάτια του άνδρα της. Το Smart συνεχίζει την τρελή του πορεία και στα 50 μέτρα πέφτει πάνω σε τρείς πεζούς.

Το αυτοκίνητο ανατρέπεται και ο οδηγός επίσης αλβανικής καταγωγής, εγκλωβίζεται μέσα σε αυτό. Όταν φτάνει η τροχαία στο σημείο, βρίσκει την γυναίκα διαμελισμένη και άλλον έναν άνθρωπο νεαρής ηλικίας νεκρό. Ο νεκρός άνδρας είναι αστυνομικός και βρισκόταν στην περιοχή για να παρακολουθήσει ένα σεμινάριο στο Αλλοδαπών.

Επίσης μια γυναίκα μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κρισιμότατη κατάσταση με ακρωτηριασμένα τα κάτω άκρα και άλλος ένας άνδρας επίσης σοβαρά τραυματισμένος, αιγυπτιακής καταγωγής.

Ο οδηγός του Smart απεγκλωβίζεται και μεταφέρεται ελαφρά τραυματίας στο Τζάνειο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. (newsit)