26 Μαΐου 2016

Ενθουσιασμός των ΜΜΕ του Ερντογάν για τις επιθέσεις του ISIS στην Συρία (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Δεν τους συγκίνησαν οι 100 άμαχοι νεκροί

Με ενθουσιασμό υποδέχτηκαν η Σαμπάχ και η Χαμπερτούρκ-ΤV (σχ. μεταφρ: φιλοκυβερνητικές) τις βομβιστικές επιθέσεις της ISIS κατά τις οποίες σκοτώθηκαν πάνω (δείτε τις εικόνες)...


... από 100 άτομα σε Τζεμπλέ και Ταρτούς.

Τις επιθέσεις αυτές που έγιναν σε περιοχές που βρίσκονται στα χέρια του στρατού, η εφημερίδα Σαμπάχ που είναι γνωστή για την εγγύτητα της στην κυβέρνηση, τις κοινοποίησε στον λογαριασμό της στο τουίτερ με το σχόλιο "Καταστρέφεται το κάστρο του Άσαντ, πέρασαν τους 100 οι νεκροί". Η ιστοσελίδα χρησιμοποίησε τον ίδιο τίτλο και στην ιστοσελίδα της.

Παρόμοια γλώσσα χρησιμοποίησε και η Χαμπερτουρκ-TV.

H ISIS ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν σε Τζέμπλε και Ταρτούς της επαρχίας Λαζικίγιε. Τον αριθμό των νεκρών τον ανακοίνωσε το ευρισκόμενο στο Λονδίνο Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Οι συγκεκριμένες πόλεις είναι υπό τον έλεγχο του κράτους και μέχρι σήμερα λίγο είχαν επηρεαστεί από τον εμφύλιο πόλεμο. (diken.com.tr/tourkikanea)  

Σχόλιο: Να σημειώσουμε πως όλοι οι νεκροί στις επιθέσεις ήταν άμαχοι. Κάτι βέβαια που ποσώς ενόχλησε τα εν λόγω ΜΜΕ. Δείτε μόνο μια φωτογραφία από τις επιθέσεις και αναλογιστείτε για το ¨επίπεδο¨αυτών των ΜΜΕ….