27 Ιουλίου 2016

Ισλαμιστές κυκλοφορούν απροκάλυπτα στην Κωνσταντινούπολη (ΕΙΚΟΝΕΣ + ΒΙΝΤΕΟ)

Υπάρχουν ακόμα και καταστήματα ρούχων με το σήμα του ISIS     

Η Κωνσταντινούπολη, η καρδιά του Ελληνισμού και του Χριστιανισμού, μετατρέπεται σε απόλυτο άντρο των ισλαμιστών της Νέας Τάξης, οι οποίοι, ειδικά υπό την ισλαμική κυβέρνηση (δείτε εικόνες και βίντεο)...


... Ερντογάν, βρίσκουν πρόσφορο έδαφος δράσης στην Τουρκία.

Στην «Πόλη» υπάρχει κατάστημα ρούχων με το σήμα του Ισλαμικού Κράτους έχει ανοίξει από το 2014 στο προάστιο Bagcilar της Κωνσταντινούπολης. Οι Τούρκοι φανατικοί και μη υποστηρικτές των στρατιωτών του Αλλάχ μπορούν να αγοράσουν μία μπλούζα ή ένα φούτερ με κουκούλα με το μαυρόασπρο λογότυπο του ISIS, καθώς και σημαίες και μικρά σημαιάκια.

Όπως αναφέρεται, όλα τα ρούχα που πωλούνται στο κατάστημα είναι «συμβατά με την Σαρία», όπως γυναικεία φορέματα και πέπλα, καθώς ο τιμωρός Αλλάχ-Γιαχβέ παραμονεύει. Μάλιστα, όπως μεταδίδει η τουρκική εφημερίδα «Millet» ο ιδιοκτήτης του καταστήματος θέλει να ανοίξει υποκαταστήματα και σε άλλες γειτονιές της Κωνσταντινούπολης, έτσι ώστε να γεμίσει την «Βασιλεύουσα» με είδη ένδυσης του ISIS.

Φυσικά, ρούχα με το σήμα των ισλαμοφασιστών, οι οποίοι έσφαξαν την Τρίτη ιερέα μέσα σε γαλλική εκκλησία, διαφημίζονται προς πώληση και στο Facebook.  Ένα T-shirt κοστίζει από 7 μέχρι και 13 δολάρια.

Κανονικά δεν θα έπρεπε να το είχε απαγορεύσει ο Ερντογάν που κατά τα άλλα κάνει στην Τουρκία κάθαρση;

Δείτε βίντεο με υποστηρικτές του ISIS μέσα στο Μετρό της Πόλης: