12 Αυγούστου 2016

Γλίτωσε δυστύχημα, κέρδισε το ΛΟΤΟ, αν έχεις τύχη διάβαινε!

Δεν έχει προηγούμενο η τύχη του Ινδού Mohammad Basheer Abdul Khadar, ο οποίος ζει στο Ντουμπάι και του ευχόμαστε ολόψυχα αυτή η καλοτυχία να συνεχιστεί κι αν είναι δυνατό...
... να τη μεταδώσει και σε άλλους (αν μπορεί, να του στείλουμε διευθύνσεις και τηλέφωνα)!

Ο 62χρονος που φαίνεται πως η ζωή του χρωστά πολλά, μέσα σε μια εβδομάδα επέζησε της πυρκαγιάς του αεροσκάφους στον αερολιμένα του Ντουμπάι, καθώς επέστρεφε από διακοπές στην Ινδία με την οικογένειά του και έξι μέρες αργότερα κέρδισε στο ΛΟΤΟ ένα ολόκληρο εκατομμύριο δολάρια!

Πάντα συνήθιζε να παίζει ένα ΛΟΤΟ όταν πήγαινε να δει την οικογένειά του στην Ινδία, στην επαρχία Κεράλα και αυτή τη φορά η τύχη το επισκέφθηκε για τα καλά! Τώρα αγόρασε το νούμερο 845 στη συμμετοχή στην κλήρωση από τα Duty Free του αεροδρομίου.

Πώς να μην αισθάνεται ευτυχισμένος και ευλογημένος… τώρα μπορεί να αποσυρθεί μετά από μια ζωή σκληρής δουλειάς, αν και δεν σκοπεύει να σταματήσει να εργάζεται για τα 2.200 δολάρια τον μήνα που είναι λίγα σχετικά χρήματα για τα δεδομένα του Ντουμπάι.

Έχει δύο παιδιά στην οικογένειά του, το ένα εκ των οποίων παράλυτο μετά από ατύχημα όταν ήταν πολύ μικρό. Θα χρησιμοποιήσει όμως τα χρήματα όχι όμως μόνο για την οικογένειά του, αλλά και για να βοηθήσει τα παιδιά στην επαρχία της Ινδίας από την οποία προέρχεται…