25 Αυγούστου 2016

Cicret Bracelet: Βραχιόλι που κατοπτρίζει την οθόνη του κινητού, πάνω στο χέρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Το αδιάβροχο αυτό βραχιόλι προβάλει την οθόνη του Smartphone σας, κατευθείαν πάνω στο δέρμα του χεριού σας. Ενώ μπορεί επίσης, να δώσει τη δυνατότητα να κάνετε, ό,τι συνηθίζατε (δείτε το βίντεο)...
... να κάνετε, σε ένα τάμπλετ και χωρίς την χρήση κάποιας συσκευής.

Πως λειτουργεί το Cicret Bracelet
Ένας "Pico" προβολέας προβάλει την διεπιφάνεια πάνω στο χέρι σας. Μόλις αγγίζετε με το δάχτυλο σας την διεπιφάνεια σταματάτε έναν από τους 8 μακρού μήκους αισθητήρες εγγύτητας. Έπειτα ο αισθητήρας στέλνει τις πληροφορίες πίσω στον επεξεργαστή που βρίσκετε μέσα βραχιόλι σας.

Τα εξαρτήματα του, είναι τα εξής: επιταχυνσιόμετρο, κάρτα μνήμης + rom, επεξεργαστής, εξάρτημα δόνησης, θύρα Mircro USB, μπαταρία, 8 αισθητήρες εγγύτητας μακρού μήκους, pico-προβολέας, bluetooth χαμηλής ενέργειας,εξάρτημα wifi, δίοδος εκπομπής φωτός (Led) και κουμπί Snap. Είναι διαθέσιμο σε 2 μεγέθη των 16 και 32 gigabyte καθώς και σε 10 διαφορετικά χρώματα.

Η εταιρία κατασκευής του, τού έχει δώσει αυτό το όνομα, καθώς μπορεί να γράφεται διαφορετικά "Cicret" αλλά ακούγεται όπως η λέξη "Secret" (Μυστικό) στην Αγγλική γλώσσα και υποστηρίζει μάλιστα, ότι αυτός είναι ένας τρόπος να κρατήσει ο πελάτης τα ψηφιακά δεδομένα του "μυστικά".