6 Σεπτεμβρίου 2016

«Δικτάτορας» ο Πούτιν σύμφωνα με τη Χίλαρι

Άνευ προηγουμένου η επίθεση της υποψήφιας των Δημοκρατικών για την Προεδρία των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, κατά του Ρώσου ηγέτη Βλαντιμίρ Πούτιν.  

Τα σχέδια της Νέας Τάξης δεν προχωρούν φαίνεται...


... όπως θα ήθελε η Κλίντον, μιας και εμπόδιο για αυτό αποτελεί ο Ρώσος Πρόεδρος, εναντίον του οποίου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση χαρακτηρίζοντάς τον ως «δικτάτορα».

Συγκεκριμένα η Χίλαρι δήλωσε: «Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει μία εμμονή, μία παράλογη έλξη προς τους δικτάτορες, συμπεριλαμβανομένου του Βλαντιμίρ Πούτιν», ανησυχώντας για την επιρροή του στις αμερικανικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Μάλιστα κάλεσε το Δημοκρατικό και Ρεπουμπλικανικό σώμα να αντιμετωπίσουν την απειλή που ακούσει στο όνομα Πούτιν και προσπάθησε να δικαιολογηθεί για ακόμη μια φορά αναφορικά με τη διαβάθμιση απορρήτου των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών, λέγοντας ότι το αντιλαμβανόταν, δηλώνοντας ταυτόχρονα ανίδεη για τις πληροφορίες πως το προσωπικό της διέγραψε ή λογόκρινε μηνύματα.

Υποστήριξε για μια ακόμη φορά την επιβολή μιας ζώνης απαγόρευσης πτήσεων στη Συρία και πρότεινε να κλείσει η αμερικανική φυλακή στον Κόλπο Γκουαντάναμο.

Τέλος, τόνισε ότι «δεν την ανησυχούν οι θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με την κατάσταση της υγείας της» και πως «όσα λέγονται για το Ίδρυμα Κλίντον δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα».