3 Νοεμβρίου 2016

Σύρος πρόσφυγας έγινε πορνοστάρ στην Γερμανία

Θέλει "να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για... τα δεινά της Συρίας"!

Ο Αντόνιο Σουλειμάν έφτασε στην Γερμανία ως πρόσφυγας από την Συρία στα 15 του χρόνια, λίγο μετά το ξέσπασμα του πολέμου στην χώρα του.

Πλέον στα 19 του έχει χτίσει...


... την δική του φήμη και ακολουθεί μια επιτυχημένη καριέρα ως πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών. Ο τίτλος μίας εκ των ταινιών του είναι «Ο βασιλιάς της Αραβίας», με τον Αντόνιο να δέχεται απειλές για τη ζωή του εξαιτίας της δουλειάς του. Η πορνογραφία είναι απαγορευμένη στην πατρίδα του, με τον ίδιο να δηλώνει χαρούμενος που στην Ευρώπη υπάρχει ελευθερία.

Μιλώντας στην Bild, ο Αντόνιο αποκάλυψε πως έχει δεχθεί απειλές μέσω Twitter και emails, λέγοντας στους επικριτές του πως «δεν κάνει τίποτα κακό». «Θα πρέπει να ασχολούνται με τους ανθρώπους που βομβαρδίζουν και σκοτώνουν στην Γαλλία, όχι με μένα», τόνισε.

«Απολαμβάνω την ελευθερία στην Γερμανία, όπου μπορώ και κάνω ό,τι δεν μπορούσα να κάνω στο σπίτι μου», προσθέτει. Ο Σουλεϊμάν υποστηρίζει πως αυτό που θέλει είναι να ευαισθητοποιήσει σχετικά με τα δεινά της Συρίας.

Όταν προσπάθησε να μπει στην βιομηχανία του πορνό είδε πολλές πόρτες να κλείνουν, καθώς πολλοί δεν ήθελαν να δεχθούν ένα Σύρο πρόσφυγα στην δουλειά τους. «Οταν Γερμανοί παραγωγοί ανακάλυπταν πως ήμουν Σύρος, με έβλεπαν με αρνητικότητα και αρνούνταν να μου προσφέρουν δουλειά», λέει στο Sick Chirpse.

«Υπάρχουν διακρίσεις κατά των προσφύγων εντός της γερμανικής κοινότητας. Πολλοί Σύροι υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει ρατσισμός και πως όλα είναι καλά. Νομίζω ότι λένε ψέματα στους εαυτούς τους», συμπληρώνει. Η οικογένεια του Σουλειμάν ντρέπεται για τον ίδιο, ενώ ομοεθνείς του ισχυρίζονται πως δεν βοηθά την κοινότητα με την δουλειά που κάνει.

«Για πάνω από πέντε χρόνια, οι Σύροι απεικονίζονται κάτω από συντρίμμια, σφαγιασμένοι, με τα κορμιά τους να βρίσκονται στη Μεσόγειο ή να δείχνουν ταπεινωμένοι στο επικίνδυνο ταξίδι τους προς την Ευρώπη. Σίγουρα αυτό είναι που υποβαθμίζει και παραβιάζει το "συριακό σώμα"», υποστηρίζει ο Αντόνιο και προσθέτει: «Ναι, μπορεί να χρησιμοποιώ το σώμα μου. Θα το χρησιμοποιώ για να δείξω πως μπορεί να αγαπήσει, να κάνει σεξ και δεν υπάρχει μόνο για να πεθαίνει».