12 Ιανουαρίου 2017

Τεράστια πρόκληση της Πολωνίας απέναντι στην Ρωσία (ΒΙΝΤΕΟ)

Άμεση η απάντηση του Πούτιν

Μετά από την αποστολή χιλιάδων αμερικανικών τεθωρακισμένων στην Πολωνία μέσω Γερμανίας, εισακούοντας τις ΗΠΑ, εξοπλίζεται με 70 πυραύλους Κρουζ (δείτε το βίντεο)...

... «πυρηνικού προληπτικού πλήγματος», με σκοπό την πλήρη ή μερική καταστροφή των ρωσικών πυρηνικών όπλων.  

Σύμφωνα  με το Online-Portal «Defence24», το οποίο επικαλείται το ρωσικό ενημερωτικό δίκτυο «Russia Today», το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών ενέκρινε την πώληση στην Πολωνία, 70 τέτοιων πυραύλων κρουζ τύπου AGM-158B JASSM-ER!  Ήδη από το 2014 η Πολωνία διέθετε 40 πυραύλους αυτού του τύπου, ωστόσο μόνο με 370 χιλιόμετρα εμβέλεια. Οι 70 καινούριοι πύραυλοι θα έχουν εμβέλεια 1.000 χιλιόμετρα και θα στοχεύουν φυσικά και μέσα στην ρωσική επικράτεια.

Ταυτόχρονα φυσικά, τα ρωσικά υπερόπλα θα στοχεύουν και αυτά μέσα στην Πολωνία και έτσι, θα εκπληρωθεί και η προφητεία που αναφέρει πως «τα κράτη του Βορρά θα γίνουν όλα στάχτη». Όπως μεταδίδεται, οι 70 πύραυλοι κρουζ θα χρησιμοποιηθούν με τα ήδη υπάρχοντα πολωνικά F-16.

Την ίδια ώρα, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας αποφάσισε να ενισχύσει με συστοιχίες πυραύλων S-400 την περιφέρεια της ρωσικής πρωτεύουσας στην περιοχή της Podolsk. Οι συστοιχίες αυτές έχουν βεληνεκές περί τα 400 χιλιόμετρα και δημιουργούν, όπως αναφέρεται, μια ασπίδα ασφαλείας γύρω από την ρωσική πρωτεύουσα.

Ταυτόχρονα, συστοιχίες του ιδίου πυραυλικού συστήματος εγκαθίστανται στην περιοχή της ρωσικής Αρκτικής κοντά στα φιλανδικά σύνορα, ενώ και στην Κριμαία παρατηρείται από την πρώτη Ιανουαρίου εγκατάσταση αντιαεροπορικών συστημάτων τύπου Pantsir-s, ενισχύοντας την άμυνα της χερσονήσου. Το Κρεμλίνο δεν πρόκειται να αφήσει καμία πρόκληση αναπάντητη!