25 Φεβρουαρίου 2017

Ενώνουν Εκκλησία και Τζαμί!

Προχωρούν τα σχέδια της Νέας Τάξης

Στην πιο «προοδευτική» χώρα της Ευρώπης, στην Σουηδία, οι ιθυνοντες του Σόρος και των Ρόθτσιλντ αποφάσισαν να κηρύξουν την πανθρησκεία.

Το πρωτοφανές είναι...
... ότι απαιτούν όχι οι ξένοι μουσουλμάνοι να αφομοιωθούν από τους εντόπιους, αλλά να αφομοιωθούν οι εντόπιοι από τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες. Τα ίδια συμβαίνουν και στην Γαλλία και στην Γερμανία.

Το σχέδιο προβλέπει την ανέγερση ενός μεγάλου ναού όπου θα βρίσκεται μαζί ο Αλλάχ με τον Χριστό. Θα ονομαστεί με το μεγαλόσχημο όρο «το σπίτι του θεού», που θα στοιχίσει 39 εκατομμύρια σουηδικές κορόνες.

Φυσικά, όλα αυτά έχουν βρει πρόσφορο έδαφος σε μια χώρα όπως η Σουηδία, όπου η θρησκευτική αρχηγός της τοπικής προτεσταντικής εκκλησιάς είναι μια διάσημη λέσβια και παντρεμένη με μια άλλη λέσβια, με την όποια έχουν “αποκτήσει” και έναν γιο.

Μέσα σ' αυτήν την κατάσταση που έχει οδηγηθεί η Ευρώπη, χτυπητή αντίθεση παρουσιάζει ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος, σε μια πρόσφατη ομιλία στο Σότσι της Μαύρης Θάλασσας, αφενός κατήγγειλε το γεγονός ότι ο χριστιανισμός διώκεται σήμερα στην Ευρώπη και αφετέρου καυτηρίασε την ανεξέλεγκτη εισβολή χιλιάδων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.