21 Ιουλίου 2017

Pushme bikes: Βραβείο για το ελληνικό μας «μαγικό» ποδήλατο!

Το Corallia έχοντας ως κύριο άξονα δράσης από την ίδρυσή του έως σήμερα, την προώθηση της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και της εξωστρέφειας, και έχοντας...
... σκοπό να συμβάλει στην αντιστροφή της «διαρροής εγκεφάλων» από την χώρα μας, συμμετείχε ως υποστηρικτής στο Young Entrepreneurs’ Programme του Reload Greece, προσφέροντας το βραβείο «Innovation Tour in Greece» στην startup Pushme bikes.

Η Pushme bikes έχει αναπτύξει ένα πρωτοποριακό σύστημα ηλεκτροδότησης για ποδήλατα, το οποίο παρέχει έως και 30% μείωση στην κόπωση του ποδηλάτη και αυξημένη αντοχή στις μακρινές και ανηφορικές διαδρομές.

Το Innovation Tour in Greece, έχει ως στόχο μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας να διασυνδέσει μια επιχειρηματική ομάδα με την ελληνική αγορά, φέρνοντας τους σε επαφή με εν δυνάμει συνεργάτες, προμηθευτές και πελάτες καθώς επίσης και με το ελληνικό οικοσύστημα των startups, δημόσιους φορείς, επενδυτικά σχήματα και επιχειρηματικούς αγγέλους, συμβάλλοντας στην εκκίνηση επιχειρηματικής δραστηριότητας και στη χώρα μας.