19 Αυγούστου 2017

Δεν είχε ελληνικό δίπλωμα ο 20χρονος Γεωργιανός που σκότωσε τους φοιτητές

Προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα που θα απολογηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας, πήρε ο 20χρονος Γεωργιανός, οδηγός του οχήματος που έκοψε το νήμα της ζωής των δυο νεαρών φοιτητών...


... το πρωί της Πέμπτης (17.08.2017) στην Κρήτη.

Μέχρι τότε, θα βρίσκεται κρατούμενος. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι η ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροήν, η διατάραξη συγκοινωνιών και τέλος οδήγηση χωρίς την κατοχή διπλώματος, αφού ο 20χρονος είχε στη κατοχή του δίπλωμα από τη Γεωργία και μόνο.

Ο δικηγόρος της Πολιτικής Αγωγής εκ μέρους των οικογενειών των άτυχων νεαρών, Γιώργος Μπουζάκης ξεκαθάρισε ότι δεν είναι η ώρα να καταλογισθούν ευθύνες εφόσον ο κατηγορούμενος δεν έχει απολογηθεί και τόνισε ότι: «όπως η Πολιτεία ζητάει από τους πολίτες πράγματα, καλό θα είναι να αναλάβει της ευθύνες της απέναντι τους για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα στους δρόμους».

«Να μη γίνει ο τόπος μας από φημισμένη τουριστική περιοχή, σε κακόφημο ως προς τα τροχαία δυστυχήματα μέρος», είπε κλείνοντας τις δηλώσεις του.

Τα θύματα
Η 20χρονη Στέλλα από τα Μελίσσια Αττικής και ο 19χρονος Γιάννης από τους Αγίους Αναργύρους είναι τα δύο θύματα του τραγικού δυστυχήματος στα Χανιά στην Κρήτη. H 20χρονη ήταν φοιτήτρια της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πολυτεχνείου Κρήτης ενώ ο 19χρονος βρισκόταν στην πόλη για διακοπές.