18 Αυγούστου 2017

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ανατινάζει το... Καπιτώλιο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Συνεχίζει την προπαγάνδα η Β.Κορέα

Συνεχίζει την πολεμική ρητορική του το καθεστώς της Βόρειας Κορέας, καθώς με νέες αφίσες δείχνει τις επιθετικές του διαθέσεις κατά των ΗΠΑ.

Παρά το γεγονός (δείτε τις εικόνες)...
... ότι τις τελευταίες μέρες έχουν πέσει οι τόνοι στην ολοένα και αυξανόμενη ένταση στις σχέσεις Βόρειας Κορέας - ΗΠΑ, με αποκορύφωμα την απειλή εκ μέρους του Κιμ Γιονγκ Ουν για πλήγμα στην, στρατηγικής σημασίας για τις ΗΠΑ, νήσο Γκουάμ, και την απάντηση από τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, ότι οποιαδήποτε επιθετική ενέργεια εκ μέρους της Βόρειας Κορέας θα αντιμετωπιστεί με φωτιά και μανία, η Πιογιάνγκ συνεχίζει τις απειλές της με αφίσες που δείχνουν ξεκάθαρες επιθέσεις κατά αμερικανικών στόχων.

Έτσι, το καθεστώς της Βόρειας Κορέας συνεχίζει την προπαγάνδα του με αφίσες που έδωσε το ίδιο στη δημοσιότητα και που μπορούν να θεωρηθούν ως απάντηση στις κυρώσεις που του επιβλήθηκαν από τον ΟΗΕ.  Όπως μπορεί να δει κανείς, στη μια αφίσα φαίνονται πύραυλοι να χτυπούν το Καπιτώλιο, ενώ αναγράφεται η φράση «η απάντησή μας»!

Σε άλλη αφίσα φαίνεται ένα άρμα μάχης με τη φράση «κανείς δεν μπορεί να μας σταθεί εμπόδιο!»  Ενώ σε τρίτη αφίσα φαίνονται πύραυλοι να χτυπούν το Καπιτώλιο στην Ουάσινγκτον, την ίδια στιγμή που δεκάδες πύραυλοι χτυπούν όλες τις ΗΠΑ και γράφει «όλη η περιοχή είναι στο βεληνεκές των πυραύλων μας», γράφει η αφίσα.