19 Σεπτεμβρίου 2017

Συνάντηση του Ερντογάν με εκπροσώπους του Εβραϊκού συμβουλίου - ΕΙΚΟΝΕΣ

Τα σκυθρωπά πρόσωπα δείχνουν το κλίμα που επικράτησε
Όπως και πριν από ένα χρόνο όταν ο Ερντογάν είχε πάει στις ΗΠΑ και είχε συναντηθεί με τον Κίσινγκερ και εκπροσώπους της οικογένειας Ρότσιλντ, έτσι και τώρα ο Τούρκος πρόεδρος [δείτε τις εικόνες]...


Όταν η συνάντηση δεν είναι επίσημη
αναρτώνται μόνον οι σημαίες του οικοδεσπότη
... με τους πρώτους που συναρτήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν οι εκπρόσωποι του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου, μια πανίσχυρη οργάνωση του εβραϊκού λόμπι στις ΗΠΑ.

Την ίδια συνάντηση είχε και ο Κοτζιάς, αλλά δεν είδαμε φωτογραφίες, παρά μόνο ένα βιντεάκι 23 δευτερολέπτων από την ομιλία σε παρεμφερή εκδήλωση.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Ταιγίπ Ερντογάν παρακάθισε σε σύσκεψη με την Εβραϊκή Οργάνωση, μια συνάντηση που κράτησε πάνω από 40 λεπτά χωρίς όμως να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Κατά την περσινή συνάντηση - άλλη ατμόσφαιρα
Γνωστό είναι πως αυτές τις μέρες επικρατεί στην Άγκυρα οργή κατά του κράτους το Ισραήλ, γιατί είναι το πρώτο κράτος που αναγνώρισε το δημοψήφισμα των Κούρδων του Βορείου Ιράκ για την ανεξαρτησία τους.

Το τουρκικό πρακτορείο TRT απέφυγε μέχρι στιγμής να αναρτήσει την είδηση, ίσως για να μη ενοχληθούν οι Τούρκοι ισλαμιστές, που θα δουν τον σουλτάνο να παρακάθεται με τους "εχθρούς".