19 Σεπτεμβρίου 2017

Λονδίνο: Επίλεκτοι SAS στο Μετρό με διαταγές να πυροβολούν στο "ψαχνό" - ΒΙΝΤΕΟ

Τους φοβερούς SAS με διαταγές να ανοίγουν πυρ κατά βούληση εναντίον τρομοκρατών, αναπτύσσει στο Μετρό του Λονδίνου η βρετανική κυβέρνηση.

Εκτός των οπλισμένων SAS [δείτε το βίντεο]...
... περιπολίες θα εκτελούν και μέλη του επίλεκτου Ειδικού Συντάγματος Αναγνώρισης (Special Reconnaissance Regiment) με τις ίδιες εντολές: να πυροβολούν “στο ψαχνό” εναντίον τρομοκρατών σε τραίνα, λεωφορεία και αεροπλάνα.

Οι επίλεκτοι των βρετανικών Ειδικών Δυνάμεων, άνδρες και γυναίκες, θα περιπολούν στο πολυσύχναστο δίκτυο του υπόγειου σιδηρόδρομου ανά δύο και θα είναι μεταμφιεσμένοι σε... ζευγάρια! Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Star Sunday, θα είναι οπλισμένοι με το ημιαυτόματο “9άρι” πιστόλι της Glock για να “ξαπλώνουν” στα σίγουρα επίδοξους οπλοφόρους και βομβιστές αυτοκτονίας.

Οι ομάδες των μεταμφιεσμένων SAS έχουν περάσει την σκληρή εκπαίδευση στην βάση των SAS στο Χέρφορντ και όπως επισημαίνει “πηγή” στην εφημερίδα “την δύναμη κρούσης απαρτίζουν μερικοί από τους πλέον έμπειρους των Ειδικών Δυνάμεων, εκπαιδευμένοι στην τεχνική του “ταχέως πυρός”, ενώ θα βάλλουν ειδικά πυρομαχικά (“soft-nose bullets”) για να περιορισθεί ο κίνδυνος τραυματισμού αθώων επιβατών των μέσων μαζικής μεταφοράς.