17 Δεκεμβρίου 2017

Ο βιασμός... αλόγου εκτιμάται σε λιγότερα από 200 ευρώ

Και άλλος βιαστής, συνελήφθη από την... μνηστή του!
Ελκυστικά τα άλογα στην Τουρκία

Ιδιοκτήτης αλόγου που είχε αφήσει στην εξοχή το άλογο του να βοσκήσει, όταν γύρισε και είδε ημίγυμνο νέο να είναι πίσω από το άλογο...
... κάλεσε την αστυνομία.

Ο νέος συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος, αφού του επιβλήθηκε πρώτα πρόστιμο 600 λιρών, διότι είχε βιάσει άλογο σε εξοχική περιοχή στο Τσόρλου του νομού Τεκίρνταγ.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΥΜΝΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΑΛΟΓΟ
Ο Ε.Κ. κάτοικος του Τσόρλου έδεσε το άλογο του για να βοσκήσει στην περιοχή Καλελίκ της συνοικίας Χατίπ και έφυγε. Όταν μετά από 4 ώρες επέστρεψε και βρήκε δίπλα στο άλογο τον νέο που ήταν ημίγυμνος και με το σεξουαλικό του όργανο έξω, ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία.

ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ
Ο Ε.Τ. συνελήφθη με την κατηγορία τους βιασμού του αλόγου, τον πέρασαν από ιατρικό έλεγχο και ακολούθως τον μετέφεραν στο Α.Τ. Τζουμχουριέτ. Ο Ε.Τ. ανέφερε πως βρισκόταν εκεί διότι έβοσκε εκεί το άλογο του αδερφού του και δεν αποδέχτηκε την κατηγορία αυτή.

Του επέβαλαν πρόστιμο 600 λίρες
Μετά από οδηγία από τον εισαγγελέα του Τσόρλου, με βάση το άρθρο 14 του νόμου περί Προστασίας Ζώων που αναφέρεται σε "σύναψη ερωτικής σχέσης με ζώο και βασανισμό ζώου" του κόπηκε 600 λίρες διοικητικό πρόστιμο και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος. Σχετικά με το περιστατικό διεξάγεται έρευνα. [sondakika, tourkikanea]